czwartek, 1 listopada 2012

BABOR HY ÖL



Producent o sobie:

BABOR Cosmetisc jest producentem kosmetyków stosowanych zarówno przez profesjonalistów w salonach kosmetycznych i ośrodkach SPA, jak również przez klientów indywidualnych w pielęgnacji domowej. Receptury bazują na cennych i wartościowych składnikach pochodzenia naturalnego. Metody stosowane przy uszlachetnianiu tych substancji pozwalają zachować ich najlepsze właściwości i sprawiają, że są one bezpieczne dla skóry. BABOR łączy dobra pozyskiwane z natury z innowacyjnymi osiągnięciami nauki tworząc jakość na najwyższym poziomie.                                                      

                                                         *****

Ich najstarszym i kultowym już produktem jest Hy Öl - oliwka do oczyszczania twarzy, która stosujemy zawsze w połączeniu z koncentratem ziolowym dostosowanym do potrzeb naszej skory.







Używam  Hy Öl od kilku miesięcy, jest niesamowicie wydajna, potrzeba tylko 2-3 pompki żeby dokładnie pokryć nią cała twarz. Stosuje dwa koncentraty na zmianę- do cery normalnej/suchej w sezonie jesień/zima, i do cery mieszanej w ciepłe dni, kiedy moja skóra ma lekka tendencje do swiecenia się w strefie T.
Delikatnie, ale bardzo skutecznie oczyszcza skórę, rozpuszczajac makijaż i zanieczyszczenia. Bardzo dokładnie usuwa nadmiar sebum docierajac głęboko w pory skory. Jest idealnym sposobem na pozbycie się zaskornikow i wągrów (ochydne określenie)
Myśle, ze zostanę przy tym produkcie na dłużej :)





Sposób użycia:

Na sucha skórę naniesc oliwke (2-3pompki) , wmasowac  w twarz. Na dłoń wycisnąć 1-2 pompki wybranego koncentratu ziolowego i także wmasowac w skórę twarzy, zmoczyc lekko ręce i wszystko razem zemuglowac do powstania na skórze konsystencji mleczka. Teraz można zmyc mieszankę z twarzy duża ilością wody-ja lubię użyć do tego sciereczki muslinowej lub kompresu.

Polecam gorąco

Eliza
 


                                                                                                                                                                       



























Brak komentarzy:

Prześlij komentarz